Pages

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013


Ο Γεώργιος Γιολδάσης, Διευθυντής του Φιλανθρωπικού Οργανισμού "Μερώπειον" και η Αναστασία Παπάζογλου, υπεύθυνη διοργάνωσης του Bazaar, στο Sin Radio και στον Λουστράκο, απόψε, στις 19:00 στο SinRadio.

 Ένα bazaar φιλανθρωπικού χαρακτήρα διοργανώνεται από μία ομάδα νέων δημιουργικών καλλιτεχνών! Εκεί,θα συναντήσετε χειροποίητα,διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα διαφόρων ειδών! Θα σας περιμένουν ακόμα σπιτικές λιχουδιές! Τα πάντα φτιαγμένα με κέφι και μεράκι! Η έκπληξη της διοργάνωσης είναι ότι μπροστά σας θα αποκαλύπτονται τα μυστικά της κατασκευής των εκθετών, θα στηθεί ένα πραγματικό εργαστήρι χειροποίητων θησαυρών, όπου θα μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την διαδικασία κατασκευών τους! 

 Όλα αυτά θα συμβούν σ'έναν από τους ωραιότερους δρόμους της πόλης, κάτω από την σκιά της Ακρόπολης, στο Μερόπειο Ίδρυμα, Διονυσίου Αρεοπαγίτου 45, στάση Μετρό Ακρόπολη, έναντι του Ηρωδείου. Απο 25 Φεβρουαρίου εως 1 Μαρτίου. Συμμετέχοντας στις δραστηριότητες μας, θα συμβάλετε στην προσπάθειά μας να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής της τρίτης ηλικίας, εξασφαλίζοντας τους προϊόντα καθημερινής ανάγκης! 

 ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Από Δευτέρα έως Πέμπτη 11:00 π.μ-20:00 μ.μ 
και Παρασκευή 11:00 π.μ-22:00 μ.μ 

 Σας περιμένουμε να ζήσουμε την μαγεία της δημιουργικότητας από κοντά! 

 Στα πλαίσια της εκδηλώσεώς και αναγνωρίζοντας τις μεγάλες και άμεσες ανάγκες που έχουν οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, απευθυνόμαστε στην αγάπη σας για την Τρίτη Ηλικία και ελπίζουμε ότι θα έλθετε στο χώρο μας κρατώντας και ένα κομμάτι από τα είδη της παρακάτω λίστας, ώστε να βοηθήσετε αποτελεσματικά στη λειτουργία της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων που συντηρεί το Μερόπειο Φιλ. Ιδρυμα 
1) ΠΑΝΕΣ ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ 
2) ΥΠΟΣΕΝΤΟΝΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ 
3) ΓΑΝΤΙΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ 
4) ΧΛΩΡΙΝΗ 
5) ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ 
6) ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΠΙΑΤΩΝ 
7) ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΑΠΟΥΝΙ - ΣΚΟΝΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ 
9) ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ

1 σχόλιο:

Eleftheria είπε...

Μπράβο ρε Παύλο...
Την καλημέρα μου απο τας βροχεράς εξοχάς...
Φιλιά!